Κουνουπίδι
Παντζάρια
ντοματοπιπεριά
λάδι, αλάτι, θυμάρι
χυμό λεμονιού
Εκτέλεση:
Πλένετε και βράζετε το κουνουπίδι. Πλένετε και κόβετε τα παντζάρια χωρίζοντας τα γουλιά από τα φύλλα. Ξεφλουδίζετε τα γουλιά και τα βράζετε μαζί με τα φύλλα. Μόλις μπορούν να τρυπηθούν εύκολα με την μύτη ενός πιρουνιού, είναι έτοιμα.
Κόβετε τα βρασμένα παντζάρια και το κουνουπίδι. Πλένετε και ψιλοκόβετε την τοματοπιπεριά, ρίχνετε λίγο λάδι, αλάτι, θυμάρι και χυμό λεμονιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου