250 σκληρή ελληνική φέτα, (κομμένη σε 2 εκατ.-παχιές φέτες )
1 μεγάλο αυγό
2 φλιτζανάκια σουσάμι
4-6 κουτάλ. σούπας ελαιόλαδο
λεμόνι (στο τέλος)
1 μεγάλο αυγό
2 φλιτζανάκια σουσάμι
4-6 κουτάλ. σούπας ελαιόλαδο
λεμόνι (στο τέλος)
Εκτέλεση :
- Απλώστε το σουσάμι σε ένα μεγάλο πιάτο
- Βυθίστε τη φέτα πρώτα στο αυγό
- Μετά στο σουσάμι, πιέστε στους σπόρους σουσαμιού και στις δύο πλευρές.
- Θερμάνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι
- Τοποθετήστε μια ή δύο φέτες τυριών στο τηγανι.
- Μόλις η φέτα αρχίζει να μαλακώνει, και πάρει ένα χρυσό χρώμα, γυριστέ την από την άλλη πλευρά. Επαναλάβετε με την επόμενη φέτα
1 σχόλιο:
Ναι 'σαι καλά! Θα το δοκιμάσω σήμερα κιόλας ;)
Δημοσίευση σχολίου