Χαίρομαι ιδιαίτερα να βλέπω τις χορτο-συνταγές και σε άλλες σελίδες, όμως θα ήθελα όταν τις αναδημοσιεύετε να υπάρχει και η πηγή σας =)

Κυριακή, 19 Αυγούστου 2007

Φέτα σαγανάκι με σουσαμένια κρούστα

Yλικά :
250 σκληρή ελληνική φέτα, (κομμένη σε 2 εκατ.-παχιές φέτες )
1 μεγάλο αυγό
2 φλιτζανάκια σουσάμι
4-6 κουτάλ. σούπας ελαιόλαδο
λεμόνι (στο τέλος)

Εκτέλεση :

  • Απλώστε το σουσάμι σε ένα μεγάλο πιάτο
  • Βυθίστε τη φέτα πρώτα στο αυγό
  • Μετά στο σουσάμι, πιέστε στους σπόρους σουσαμιού και στις δύο πλευρές.
  • Θερμάνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι
  • Τοποθετήστε μια ή δύο φέτες τυριών στο τηγανι.
  • Μόλις η φέτα αρχίζει να μαλακώνει, και πάρει ένα χρυσό χρώμα, γυριστέ την από την άλλη πλευρά. Επαναλάβετε με την επόμενη φέτα

Από: http://www.greekmasa.gr/

1 σχόλιο:

daf είπε...

Ναι 'σαι καλά! Θα το δοκιμάσω σήμερα κιόλας ;)