Υλικά:
2 κρεμμύδια τριμμένα
1 φλυτζάνι πλιγούρι
1 φλυτζάνι λάδι
250 γρ. φακές
πιπέρι
αλάτι
Εκτέλεση:
Μισοβράζουμε τις φακές σε άφθονο νερό, προσθέτουμε το πλιγούρι και τα βράζουμε όλα μαζί προσθέτοντας και αλάτι. Μόλις βράσουν, τα βγάζουμε από τη φωτιά. Σε τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με λίγο νερό, μετά το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τις φακές και το πλιγούρι προσθέτοντας και το λάδι και ανακατεύουμε.
Αν θέλετε μπορείτε να το σερβίρετε τρίβοντας από πάνω μαύρο πιπέρι.
2 κρεμμύδια τριμμένα
1 φλυτζάνι πλιγούρι
1 φλυτζάνι λάδι
250 γρ. φακές
πιπέρι
αλάτι
Εκτέλεση:
Μισοβράζουμε τις φακές σε άφθονο νερό, προσθέτουμε το πλιγούρι και τα βράζουμε όλα μαζί προσθέτοντας και αλάτι. Μόλις βράσουν, τα βγάζουμε από τη φωτιά. Σε τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με λίγο νερό, μετά το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τις φακές και το πλιγούρι προσθέτοντας και το λάδι και ανακατεύουμε.
Αν θέλετε μπορείτε να το σερβίρετε τρίβοντας από πάνω μαύρο πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου