
Υλικά
1 μαρούλι
2-3 αγκινάρες
1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι
4-5 κουταλιές λάδι
λεμόνι
Παρασκευή
Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις τρίβουμε με λεμόνι, για να μην μαυρίσουν. Πλένουμε καλά το μαρούλι, το ψιλοκόβουμε και το βάζουμε σε σαλατιέρα. Προσθέτουμε τις αγκινάρες κομμένες σε φέτες, το κρεμμύδι, αλάτι, λάδι, λεμόνι κι ανακατεύουμε.
Αγκινάρα
Μαρούλι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου