200 γρ ρύζι
3 ώριμες κόκκινες τομάτες
1 μέτριο κρεμμύδι
200 περίπου γρ τριμμένη φρυγανιά
αλάτι, πιπέρι, κύμινο
λάδι για τηγάνισμα
1. Βράζουμε το ρύζι μας καλά, το σουρώνουμε και το αφήνουμε στην κατσαρόλα να κρυώσει.
2. Τρίβουμε την τομάτα και το κρεμμύδι μέσα σε ένα μεγάλο μπολ.
3. Στις ήδη τριμμένες τομάτες και κρεμμύδια, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ένα τικ κύμινο και ανακατεύουμε.
4. Προσθέτουμε στο μείγμα μας το βρασμένο ρύζι και στη συνέχεια την τριμμένη φρυγανιά ενώ συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
5. Όσο ανακατεύουμε, το μείγμα μας μετατρέπεται σε μαλακή ζύμη την οποία έπειτα πλάθουμε σε κεφτεδάκια τα οποία τηγανίζουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
1 σχόλιο:
Καλησπέρα. όταν λες ρύζι τι ρύζι εννοείς;
Δημοσίευση σχολίου