Υλικά:
1 ντάκος Κρητικός
1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
μία χουφτίτσα ρεβύθια
2-3 μανιτάρια ψιλοκομμένα
μία ντοματοπιπεριά (Φλωρίνης) ψιλοκομμένη
μία κουτ. του γλυκού ντοματοπελτές
αλάτι, πιπέρι,
κάρυ ή κύμινο
ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Αφήνουμε τα ρεβύθια σε νερό για να φουσκώσουν, αποβραδίς. Την επόμενη μέρα τα βάζουμε να βράσουν, μόλις μαλακώσουν προσθέτουμε, όλα τα υλικά (εκτός από τον ντάκο) και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν, όταν γίνουν πρέπει να περισσεύει λίγο ζουμάκι να μην έχει εξατμιστεί όλο. Τέλος, παίρνουμε τον ντάκο και τον περιχύνουμε με το μείγμα μας =).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου