250 γρ. κοφτό μακαρονάκι
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 κουταλάκι κάπαρη (προαιρετικά)
αλάτι και πιπέρι
2 κουταλιές βούτυρο φυτικό
Εκτέλεση:
Βράζουμε το κοφτό μακαρονάκι, όταν γίνει το σουρώνουμε και βάζουμε λίγο λάδι να κάψει. Μόλις κάψει, ρίχνουμε το κοφτό μακαρονάκι και ανακατεύουμε καλά. Αφαιρούμε την κατσαρόλα του από την φωτιά.
Για την σάλτσα, βάζουμε το βούτυρο στην κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για να λιώσει. Ρίχνουμε στην συνέχεια τα υλικά μας όλα και τα αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν. Σερβίρετε ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου