Χαίρομαι ιδιαίτερα να βλέπω τις χορτο-συνταγές και σε άλλες σελίδες, όμως θα ήθελα όταν τις αναδημοσιεύετε να υπάρχει και η πηγή σας =)

Σάββατο, 2 Αυγούστου 2008

Γλυκοκολοκύθα Τηγανιτή

Υλικά:
1 κιλό γλυκοκολοκύθα
αλάτι, πιπέρι
αλεύρι και λάδι για το τηγάνισμα
3 κουταλιές λεμόνι

Εκτέλεση:
Κόβουμε τη γλυκοκολοκύθα σε στενόμακρες φέτες πάχους 2-3 εκατοστών. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και την αφήνουμε σ' ένα τρυπητό να σταγγίσει. Αλευρώνουμε τις φέτες ή τις βουτάμε σε χυλό και τις τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά.
Τις τρώμε περιχυμένες με χυμό λεμονιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: