Υλικά:
1 κιλό γλυκοκολοκύθα
αλάτι, πιπέρι
αλεύρι και λάδι για το τηγάνισμα
3 κουταλιές λεμόνι
Εκτέλεση:
Κόβουμε τη γλυκοκολοκύθα σε στενόμακρες φέτες πάχους 2-3 εκατοστών. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και την αφήνουμε σ' ένα τρυπητό να σταγγίσει. Αλευρώνουμε τις φέτες ή τις βουτάμε σε χυλό και τις τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά.
Τις τρώμε περιχυμένες με χυμό λεμονιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου