Υλικά:
3-5 ρέβες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
μερικά μανιτάρια ψιλοκομμένα
ελαιόλαδο
αλάτι, μπόλικο πιπέρι (ή μερικούς σπόρους καυτερής πιπεριάς ~τσούσκας)
κύμινο
Εκτέλεση:
Ξεφλουδίζουμε τις ρέβες και τις τρίβουμε στον τρίφτη ή τις ψιλοκόβουμε. Βάζουμε νερό στην κατσαρόλα μας και μαζί του όλα μας τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο. Αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν. Μόλις γίνουν, σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
3 σχόλια:
δεν έχω φάει ποτέ ρέβες...τι γεύση έχουν?
Είναι κάτι το ιδιαίτερο που δεν μοιάζει με κάτι άλλο που έχω φάει. Κάποιες ίσως έχουν μία λίγο πιο πικρή γεύση, αλλά κάποιες είναι πιο ουδέτερες.
Θα σας συγχαρώ χωρίς να έχω καν δοκιμάσει τη συνταγή,μόνο και μόνο γιατί το ιστολόγιο αυτό είναι ίσως το μόνο που σε πολλές συνταγές δε μαγειρεύει το λάδι,παρά το προσθέτει στο τέλος!
Δημοσίευση σχολίου