ΥΛΙΚΑ:
- 500 γρ. μανιτάρια σε κομματάκια
- τρία κρεμμυδάκια φρέσκα
- δύο μαρούλια
- άνηθος
- μισή κούπα ρύζι γλασέ
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- χυμός λεμονιού
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και το μαρούλι (ψιλοκομμένο) και το σοτάρουμε ελαφρά। Στη συνέχεια, προσθέτουμε ψιλοκομμένα τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο και μόλις μαραθούν βάζουμε τα μανιτάρια। Προσθέτουμε αλατοπίπερο και νερό (ανάλογα με το πόσο πηχτή τη θέλουμε), την αφήνουμε να βράσει για λίγη ώρα και προσθέτουμε το ρύζι। Μόλις βράσει η μαγειρίτσα, τη σερβίρουμε με χυμό λεμονιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου