Υλικά:
1/4 σπανάκι
1 ματσάκι σέσκουλο
1/2 ματσάκι άνηθο
1 ματσάκι κρεμμυδάκι φρέσκο
1 κουταλάκι σόδα φαγητού
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι ρίγανη
1 κουταλάκι πιπέρι
1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού νερό
2 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι
1 φλυτζάνι του τσαγιού λάδι
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά και ψιλοκόβουμε το σπανάκι, το σέσκουλο , τον άνηθο και το κρεμμυδάκι. Τα τοποθετούμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το νερό, τη σόδα, το αλάτι, τη ρίγανη και το πιπέρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά - σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το λάδι να κάψει. Παίρνουμε κουταλιές από το μίγμα και τις τηγανίζουμε και στη συνέχεια τοποθετούμε τους κεφτέδες σε απορροφητικό χαρτί.
http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?t=229881
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου