Υλικά:
4 τορτίγιες
1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
πιπεριές διάφορες (αν θέλετε βάλετε και μερικές καυτερές)
ντομάτα
μερικά μανιτάρια
άνιθο ψιλοκομμένο
πατάτα βραστή (προαιρετικά)
ελαιόλαδο
κάρυ, αλάτι
Εκτέλεση:
Κόβουμε τις πιπεριές , τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια σε λωρίδες και τα βάζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο να τηγανιστούν μέχρι να αρχίσουν να ροδοκοκκινίζουν. Στη συνέχεια κόβουμε τη βραστή πατάτα σε κυβάκια και την ντομάτα και τα ανακατεύουμε με τα τηγανισμένα λαχανικά μας, τον ψιλοκομμένο άνιθο και τα μπαχαρικά μας. Κατόπιν, παίρνουμε τις τορτίγιες και τις γεμίζουμε με το μείγμα μας. Τις τυλίγουμε και κλείνουμε τη μία τους άκρη με αλουμινόχαρτο. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και κάποια σος μαζί με το μείγμα, ή πάστα ελιάς ή να αλείψετε με ένα γινομένο αβοκάντο ή και φυτικό βούτυρο αν προτιμάτε (αρκεί να είναι ζεστό το μείγμα σας για να λιώσει και το βούτυρο).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου