Υλικά:
- νουντλς ρυζιού
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1-2 καρότα
- λίγο λάχανο
- μανιτάρια φρέσκα
- 1-2 σκελίδες σκόρδο
- ελαιόλαδο
- ταμπάσκο
- λίγο βαλσάμικο
- σόγια σως (προαιρετικά)
- αλάτι
- πιπέρι
Πλένουμε τα λαχανικά και τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Στη συνέχεια, σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και ρίχνουμε τα λαχανικά και τα μανιτάρια σιγά-σιγά, μέχρι να μαραθούν. Στη συνέχεια ρίχνουμε το ταμπάσκο, το βαλσάμικο, τη σόγια σως και το αλατοπίπερο. Ίσως χρειαστεί να προσθέσουμε και λίγο ελαιόλαδο ακόμα.
Παράλληλα βράζουμε νερό και ρίχνουμε τα νουντλς με λίγο αλατάκι να μαλακώσουν. Χρειάζονται μόνο 3 λεπτά. Μόλις γίνουν, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου