Χαίρομαι ιδιαίτερα να βλέπω τις χορτο-συνταγές και σε άλλες σελίδες, όμως θα ήθελα όταν τις αναδημοσιεύετε να υπάρχει και η πηγή σας =)

Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

Απόπειρα για Πάστα Ελιάς


Υλικά:
10 ελιές
2 κουτ. γλυκού κάπαρη
1 πιπεριά πράσινη γλυκειά (κέρατο)
1 σκελίδα σκόρδο
1 μικρό κρεμμυδάκι

Εκτέλεση:
Βγάζουμε το κουκούτσι από τις ελιές και τις βάζουμε στο μπλέντερ/μούλτι* μαζί με την κάπαρη, το σκόρδο, το κρεμμυδάκι και την πράσινη πιπεριά από την οποία έχουμε βγάλει το κοτσάνι και τα σπόρια. Σερβίρουμε πάνω σε (φρυγανισμένο) ψωμί.
*αν έχετε μηχανή του πουρέ, χρησιμοποιήστε αυτή

2 σχόλια:

Αγγελικη Ν είπε...

Πρέπει να είναι πολύ γευστικό ντιπ! Σ ευχαριστώ!

Φωτιά + Πάγος είπε...

Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ =). Επειδή δεν έχω συνηθίσει την γεύση της ελιάς, η πιπεριά και τα άλλα υλικά, το έκαναν πεντανόστιμο =)