Υλικά:
Σελινόριζα
Χυμός λεμονιού
Λίγο βούτυρο (φυτικό)
αλάτι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και κόβουμε την σελινόριζα σε φέτες.
Στη συνέχεια, τη βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι και προσθέτουμε το βούτυρο, αρκετό χυμό λεμονιού, αλάτι και λίγο νερό (να μην το καλύψει). Σκεπάζουμε το τηγάνι με ένα καπάκι και το αφήνουμε να βράσει.
4 σχόλια:
exw periergia gia to ti geush mporei na exei auto...
Είναι πολύ νόστιμο. Δοκίμασε και πες μου :)
Λοιπόν το φαγητό αυτό το έφτιαξα σήμερα. Είναι εξαίρετο. Πρώτη φορά το έφτιαξα, δεν ήξερα καν ότι υπάρχει κάτι τέτοιο.
Έκανα μόνο 2 αλλαγές
1. πρόσθεσα ένα πράσο
2. έδεσα την σάλτσα λίγο βάζοντας αλεύρι
Καταπληκτική ιδέα παιδιά. Μπήκε στο προσωπικό μου συνταγολόγιο
Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε :)
Και οι αλλαγές είναι πάντα στο παιχνίδι. Η μαγειρική θέλει φαντασία ;)
Δημοσίευση σχολίου