1 κιλό φασολάκια φρέσκα
2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
4 μεγάλες ντομάτες
1 σκελίδα σκόρδο
ρίγανη
πιπέρι
αλάτι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα φασολάκια. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε λίγο νερό και ρίχνουμε το χοντροκομμένο κρεμμύδι. Μόλις το κρεμμύδι μαλακώσει, ρίχνουμε τα φασολάκια και τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε και νερό αρκετό για να σκεπάζει τα υλικά μας. Κλείνουμε το καπάκι της κατσαρόλας και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου