Υλικά:
-μερικά φύλλα μαρουλιού
-1 μέτριο ματσάκι ρόκα
-1/2 μήλο
-1 πράσινο κρεμμυδάκι
-περίπου 10 ανάλατα αμύγδαλα ή καρύδια ελαφρώς σπασμένα
-λάδι
-βαλσάμικο ξύδι
-αλάτι
-πάπρικα γλυκιά
Εκτέλεση:
1.Πλένουμε πολύ καλά όλα τα υλικά μας και τα αφήνουμε λίγο σε ένα σουρωτήρι να φύγουν τα πολλά νερά.
2.Κόβουμε με το χέρι το μαρούλι και τη ρόκα και σε μικρές φετούλες το κρεμμυδάκι.
3.Κόβουμε το μήλο ή σε κυβάκια ή σε λεπτές φετούλες.
4.Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ όλα τα υλικά και περιχύνουμε με λάδι και βαλσάμικο. Προσθέτουμε αλάτι και πάπρικα.
5.Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου