Βράζουμε τις λαχανίδες σε χαμηλή φωτιά, τις σουρώνουμε και τις λιώνουμε στο μπλέντερ μαζί με το σκόρδο. Στη συνέχεια βάζουμε το μείγμα μας σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά με το αλάτι και το αρωματισμένο ελαιόλαδο. Εναλλακτικά μπορούμε να λιώσουμε έναν βιολογικό κύβο λαχανικών μέσα σε ελαιόλαδο, να ακατέψουμε καλά και να περιχύσουμε με αυτό την σαλάτα μας, ή ακόμη να βάλουμε σκέτο ελαιόλαδο.
Πρόταση: Ταιριάζει πολύ καλά μέσα σε σάντουϊτς με άλλα λαχανικά ή ως συνοδευτικό στο τραπέζι.
2 σχόλια:
Αυτά τα κριτσανιστά κομματάκια γύρω γύρω τι είναι;;;; Μιαμ μιαμ!
Μου θυμίζει το γκουακαμόλε έτσι όπως το βλέπω με τα ντορίτος!!!Αλλά αφου δεν μπορώ να φάω αβοκάντο ίσως δοκιμάσω αυτή την εκδοχή χιχιχιχιχιχιχι
Είναι σαν ντορίτος, δεν θυμάμαι αυτή την στιγμή πως τα λένε. Τα πήρα από το σουπερ μάρκετ και είναι μεξικάνικα. Και στα συστατικά δεν έγραφε ζωϊκά συστατικά.
Να το δοκιμάσεις, αλλά θα σου πρότεινα να βάλεις μία σκελίδα σκόρδο, γιατί με τις δύο έγινε τούρμπο. Εμένα μ' αρέσει να έχει πολύ σκόρδο το φαγητό, αλλά δεν αρέσει σε όλους =).
Δημοσίευση σχολίου