Υλικά:
- Μελιτζάνες φλάσκες (ανάλογα με τα άτομα)
- Ντομάτα (πελτές)
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 1 πράσινη πιπεριά
- Μαϊντανός
- Τυρί φέτα
- Ελαιόλαδο
Αλάτι - πιπέρι
Καθαρίζετε τις μελιτζάνες. τις κόβετε σε φαρδιές φέτες, τις αλατίζετε και τις βάζετε σε ένα ταψί στον φούρνο (περίπου 180 βαθμούς) μέχρι να μαλακώσουν.
Παράλληλα σε ένα κατσαρολάκι βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Στη συνέχεια προσθέτετε ψιλοκομμένη πιπεριά, τον πελτέ ντομάτας, τον μαϊντανό και το αλατοπίπερο.
Μόλις οι μελιτζάνες είναι έτοιμες, τις βγάζετε από τον φούρνο και ρίχνετε πάνω τους την φέτα (ψιλοκομμένη ή περασμένη από τον τρίφτη). Έπειτα, προσθέτετε από πάνω τη σάλτσα και ξαναβάζετε το ταψί στον φούρνο. Σε 15-20 λεπτά θα είναι έτοιμο.
2 σχόλια:
Miam miam!!!
Εδω πάντα βρίσκω υπέροχα πράγματα που μαγειρεύονται ,τρώγονται και χωνεύονται.
Δεν σου κάθονται στο στομάχι μπάστακες που έλεγε κι η γιαγιά μου!
Φιλιά.Καλό μας φθινόπωρο!
Ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιο =). Χαίρομαι πολύ που σ'αρέσουν οι συνταγές.
Να είσαι καλά =)
Δημοσίευση σχολίου