Υλικά
- 2 φλιτζάνια πλιγούρι
- 4 ντομάτες, ψιλοκομμένες
- 4 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά δυόσμο ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
- αλάτι
- 2 κουταλιές χυμό λεμονιού
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- Μουσκεύετε το πλιγούρι σε νερό για 2-3 ώρες. Το στραγγίζετε καλά και το βάζετε σ' ένα μπολ.
- Προσθέτετε τα κρεμμυδάκια, την πιπεριά, το μαϊντανό, το δυόσμο και τις ντομάτες.
- Τα ανακατεύεται καλά και καρυκεύεται με το αλάτι.
- Χτυπάτε στο σέικερ το λάδι και το λεμόνι και περιχύνετε τη σαλάτα.
- Βάζετε τη σαλάτα στο ψυγείο να "ξεκουραστεί" για μια ώρα και τη σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου