Υλικά:
- ντομάτες
- μερικά μαρουλόφυλλα
- καρότο
- κρεμμυδάκι χλωρό
- αγγούρι
- καρύδια
- αλάτι και πιπέρι
- πάπρικα
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
1. Αδειάζουμε τις ντομάτες όπως κάνουμε στα κλασσικά γεμιστά και τρίβουμε το περιεχόμενο.
2. Τρίβουμε ή ψιλοκόβουμε το καρότο. Κόβουμε το κρεμμυδάκι, το μαρούλι και το αγγούρι.
3. Τα βάζουμε όλα μαζί και προσθέτουμε τα μπαχαρικά και το λάδι.
4. Γεμίζουμε τις ντομάτες και τρίβουμε με το χέρι μας απο πάνω λίγο καρύδι.
*Τις ποσότητες τις κανονίζετε εσείς αναλογα με το ποσες ντοματες θέλετε να φτιάξετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου