Χαίρομαι ιδιαίτερα να βλέπω τις χορτο-συνταγές και σε άλλες σελίδες, όμως θα ήθελα όταν τις αναδημοσιεύετε να υπάρχει και η πηγή σας =)

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Η δική μας, χορτοφαγική τηγανιά

Υλικά:
Πράσα κομμένα σε ροδέλες
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Μανιτάρια Πλευρώτους και Αγκάρικους κομμένα
Πιπεριά κέρατο κομμένο
λάδι για τηγάνισμα
χυμό λεμονιού
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:
Τηγανίζετε τα υλικά σας. Τα βάζετε σε πιατέλα με ένα απορροφητικό χαρτί και τα αφήνετε να στραγγίξουν. Μετά αφαιρείτε το χαρτί, βάζετε το αλάτι και το πιπέρι και αν θέλετε προσθέτετε χυμό από λεμόνι.



Υ.Γ. Την ποσότητα των υλικών σας την καθορίζετε εσείς ανάλογα με τις μερίδες που θέλετε να φτιάξετε.

5 σχόλια:

Ευαγγελία Βλασσοπούλου είπε...

Φαίνεται πολύ ωραία. Θα τη δοκιμάσω στην actifry όπου θα χρησιμοποιήσω ελάχιστο λάδι

Φωτιά + Πάγος είπε...

=) Εμένα μου αρέσει πολύ γευστικά. Και είναι ωραίος μεζές όταν έχεις παρέα και θες να φτιάξεις κάτι εύκολο και γρήγορο =)

Ευαγγελία Βλασσοπούλου είπε...

Είχες δίκιο πολύ καλό και αυτή η γλύκα από το πράσο...Αν θες κοίτα εδώ που το έφτιαξα http://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.com/2010/12/blog-post.html

Unknown είπε...

Τί είναι το Actifry ρε παιδιά ..
Τέλος πάντων καταντάει εκνευριστικό να γράφετε κάποιες ξένες ορολογίες και να θεωρείται δεδομένο να γνωρίζουμε όλοι τι σημαίνει...
Συγγνώμη , μην το πάρετε προσωπικά και εκνευριστείτε και εσείς...
Είναι γενικό το κακό...

Unknown είπε...

Τί είναι το Actifry ρε παιδιά ..
Τέλος πάντων καταντάει εκνευριστικό να γράφετε κάποιες ξένες ορολογίες και να θεωρείται δεδομένο να γνωρίζουμε όλοι τι σημαίνει...
Συγγνώμη , μην το πάρετε προσωπικά και εκνευριστείτε και εσείς...
Είναι γενικό το κακό...