Υλικά
1 κιλό πατάτες μικρές φρέσκες και λάδι για να τις καλύπτει
2 κουταλιές κόλιαντρο κοπανισμένο
1/2 φλιτζάνι κρασί κόκκινο ξηρό
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά τις πατάτες, τις στραγγίζουμε και τις σπάζουμε ελαφρά.
Βάζουμε το λάδι να βράσει καλά και ρίχνουμε τις πατάτες.
Τις αφήνουμε να ψηθούν σε σιγανή φωτιά.
Όταν είναι έτοιμες αφαιρούμε το λάδι, προσθέτουμε τον κόλιαντρο και τις σβήνουμε με το κρασί.
Συνεχίζουμε να ψήνουμε τις πατάτες ακόμα 2-3 λεπτά.
Κατά διαστήματα τινάσσουμε την κατσαρόλα για να ανακατεύονται καλύτερα οι πατάτες.
Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.
Συνταγή από την Κύπρο. Πηγή: http://www.ikypros.com/cgibin/hweb?-A=1339&-V=gevseis&w=
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου