Χαίρομαι ιδιαίτερα να βλέπω τις χορτο-συνταγές και σε άλλες σελίδες, όμως θα ήθελα όταν τις αναδημοσιεύετε να υπάρχει και η πηγή σας =)

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2007

χαρουπομελο-χαλβας


βαζουμε τρια ποτηρια νερο στη κατσαρολα και τη βαζουμε στη φωτια προσθετοντας 5 περιπου κουταλιες της σουπας μελι. οταν αρχισει σχεδον να βραζει βαζουμε ενα ποτηρι πολεντα (σιμιγδαλι καλαμποκιου) ανακατεβοντας συνεχως μαζι με ενα περιπου ποτηρι σταφιδες μαυρες και λιγο λαδι και μερικες κουταλιες της σουπας χαρουπομελο. ανακατεβουμε μεχρι να σταθεροποιηθει το μιγμα και μετα το αφηνουμε να κρυωσει. (εφοσον εχουμε μπολ σε διαφορα σχηματα βαζουμε εκει τον χαλβα και αφου κρυωσει το αναποδογυριζουμε στο πιατο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: