tag:blogger.com,1999:blog-2392561573818498150.post6388135830722244125..comments2023-07-13T10:23:30.985+03:00Comments on χορτοφαγικές συνταγές: Ρεβύθια ΣιφνέϊκαΦωτιά + Πάγοςhttp://www.blogger.com/profile/17980851562859865138noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2392561573818498150.post-61557753934525703732007-09-30T15:57:00.000+03:002007-09-30T15:57:00.000+03:00Διάβασα στο βιβλίο: Κρητική παραδοσιακή Κουζίνα, Μ...Διάβασα στο βιβλίο: Κρητική παραδοσιακή Κουζίνα, Μαρία και Νίκος Ψιλάκης, εκδόσεις ΚΑΡΜΑΝΩΡ, πως το αλάτι χρειάζεται στο μούλιασμα των ρεβυθιών επειδή τα βοηθάει να μαλακώσουν.Φωτιά + Πάγοςhttps://www.blogger.com/profile/17980851562859865138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2392561573818498150.post-1665489344630787762007-09-28T02:23:00.000+03:002007-09-28T02:23:00.000+03:00Ίσως βάζουν το αλάτι στο μούλιασμα για να μην είνα...Ίσως βάζουν το αλάτι στο μούλιασμα για να μην είναι έντονη η γεύση του. Δυστυχώς δεν έχω άλλη εξήγηση να δώσω.. δεν είναι δική μου η συνταγή :)Φωτιά + Πάγοςhttps://www.blogger.com/profile/17980851562859865138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2392561573818498150.post-46663050951877680132007-09-28T00:28:00.000+03:002007-09-28T00:28:00.000+03:00το αλάτι γιατί χρειάζεται? (εννοώ στο μούλιασμα)το αλάτι γιατί χρειάζεται? (εννοώ στο μούλιασμα)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2392561573818498150.post-3560184888885542962007-09-25T17:11:00.000+03:002007-09-25T17:11:00.000+03:00Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το Blog :)και σε ευχαρ...Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το Blog :)και σε ευχαριστώ για την κριτική σου. Σίγουρα ο αριθμός των συνταγών που υπάρχουν σήμερα είναι μικρός αλλά ελπίζω στην συνεχή άυξησή του. <BR/>Όσον αφορά τις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κάθε συνταγή είναι καλή ιδέα, αν και λίγο δύσκολο να εφαρμοστεί. Θα δω όμως τι μπορεί να γίνει :)Φωτιά + Πάγοςhttps://www.blogger.com/profile/17980851562859865138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2392561573818498150.post-38904636841774306282007-09-19T13:19:00.000+03:002007-09-19T13:19:00.000+03:00ΕΧΕΤΕ ΚΡΙΘΕΙ!εδώ:http://numthree.blogspot.com/Με κ...ΕΧΕΤΕ ΚΡΙΘΕΙ!<BR/>εδώ:<BR/>http://numthree.blogspot.com/<BR/><BR/>Με καλές και συμβουλευτικές προθέσεις, για λιγότερα κακά μπλογκ, <BR/>Τιμόθεος ΓιαννάκηςAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2392561573818498150.post-39644797907093484892007-09-19T02:41:00.000+03:002007-09-19T02:41:00.000+03:00you are nextyou are nextνάμπερ 3https://www.blogger.com/profile/04794570805837688601noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2392561573818498150.post-28659735465355470562007-09-03T20:44:00.000+03:002007-09-03T20:44:00.000+03:00Αν και δεν είμαι αποκλειστικά χορτοφάγος χάρηκα πο...Αν και δεν είμαι αποκλειστικά χορτοφάγος χάρηκα που σας ανακάλυψα (χάρη στη συνταγή με την Κινόα). Πλέον θα έχω πρόχειρες συνταγές για το τι θα κάνω το λαχανικά από το λαχανόκηπό μου..<BR/>Να στε καλά!<BR/>CrazyTourist1Crazy Touristshttps://www.blogger.com/profile/06629841298434129842noreply@blogger.com