Χαίρομαι ιδιαίτερα να βλέπω τις χορτο-συνταγές και σε άλλες σελίδες, όμως θα ήθελα όταν τις αναδημοσιεύετε να υπάρχει και η πηγή σας =)

Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2009

Μανιτάρια Ουρανούπολης

Υλικά:
  • Μανιτάρια πλευρώτους
  • 2-3 πατάτες
  • 1 πιπεριά (πράσινη, κόκκινη, πορτοκαλί ή ό,τι άλλο θέλετε)
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • ελαιόλαδο
  • μουστάρδα
  • αλάτι-πιπέρι
  • ρίγανη
  • λίγο ταμπάσκο (προεραιτικά)
  • φρέσκο μαϊντανό










Εκτέλεση:

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο. Στη συνέχεια προσθέτουμε την πατάτα (κομμένη σε κύβους) και την πιπεριά. Τα αφήνουμε λιγάκι και ρίχνουμε τα μανιτάρια. Έπειτα προσθέτουμε αρκετή μουστάρδα, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και ταμπάσκο. Ανακατέβουμε και σκεπάζουμε το τηγάνι. Σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμα. Στο σερβίρισμα, ρίχνετε από πάνω φρέσκο, ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Υ.Γ. Δεν χρειάζετε να προσθεσετε νερό, καθώς τα μανιτάρια θα βγάλουν τα υγρά τους.